Contundent victòria del CN Olot (absolut A) de waterpolo a casa del CE Picornell - Club Natació Olot

Waterpolo

El CN Olot (absolut A) afrontava el seu últim partit abans de l’aturada de Setmana Santa, i ho va fer jugant fora de casa, a les instal·lacions del CE Picornell a Barcelona.

El partit dels dos equips va ser molt igualat durant els dos quarts de la primera part, en què els de la Garrotxa van trobar a faltar sentir-se més sòlids en intensitat durant els atacs. Això va propiciar que defensivament encaixessin alguns gols de més, per culpa de no estar massa fins de cara a la porteria contrària.

Malgrat aquest començament, l’equip es va posar les piles a partir de la segona meitat del partit, i és que amb el 3r quart tot va canviar. Els olotins van poder agafar un avantatge de 2 i 3 gols per endavant, gràcies a alguns dels seus contundents contraatacs. Finalment, el partit va acabar sentenciat per 5 a 12 a favor del CN Olot, que es va emportar una important victòria per aquest tram de la temporada.

Gran actitud de l’equip en un dels possibles moments clau de la temporada. Cal continuar amb la dinàmica de rebre pocs gols i aconseguir decidir els partits gràcies a l’atac dels jugadors. Ara toca una petita aturada aquest cap de setmana, amb la Setmana Santa, i tornar amb molta més energia i decisió pels següents partits.