El primer equip de waterpolo viatjarà a Granada per disputar el Campionat d'Espanya de 3a divisió del 19 al 21 de maig - Club Natació Olot

Waterpolo

El primer equip de waterpolo viatjarà a Granada per disputar el Campionat d'Espanya de 3a divisió del 19 al 21 de maig

Aquesta setmana el primer equip de waterpolo viatjarà fins a Granada per disputar el Campionat d’Espanya de 3a divisió. Aquesta és la recompensa a la temporada, després d’assegurar el subcampionat de la Lliga Catalana de Primera Divisió, en quedar en segona posició per darrere del CN Manresa.

Els nois del CN Olot absolut valoren poder disputar aquest campionat, ja que ha estat una temporada difícil, però que gràcies a treballar conjuntament tots plegats amb el cos tècnic, els ha fet capaços d’aconseguir aquesta recompensa de la temporada.

Finalment, segons paraules de Jan Ibern (director tècnic i entrenador de l’equip):“Anar al campionat d’Espanya és un premi a una gran temporada, tot i voler quedar primers. Assolir el subcampionat i estar tots junts a Granada és un molt bon premi. Intentarem quedar el més amunt possible, competir bé i portar l’Olot al màxim amunt possible”.

Podeu seguir el Campionat d'Espanya de 3a divisió des dels següents enllaços:

 

16 de maig de 2023