El primer equip de waterpolo aconsegueix conquistar el Campionat d’Espanya de 3a divisió a Granada - Club Natació Olot

Waterpolo

El primer equip de waterpolo aconsegueix conquistar el Campionat d’Espanya de 3a divisió a Granada

Els nois de Jan Ibern es van proclamar campions del Campionat d’Espanya de 3a divisió de waterpolo que va tenir lloc a Granada (Andalusia). El campionat va tenir lloc al Complex esportiu “La Chana”, i va ser organitzat per l’equip amfitrió CN Alhambra, el qual el CN Olot va aconseguir superar a la gran final amb un resultat de 10-9.

El campionat va reunir a una desena d'equips subcampions de les lligues nacionals i la final es va decidir després que els olotins sortissin invictes dels quatre partits disputats i es classifiquessin com a primers del grup A1. La final entre els dos equips va ser molt igualada i no es va decidir fins al moment final, en què els olotins van superar d'un gol als andalusos. A més, el jugador Ferran Planella va ser escollit com a millor porter del campionat!

Segons paraules de Jan Ibern (entrenador del CN Olot absolut): “Ha estat una experiència única i hi anàvem amb tota la il·lusió del món, sabent que seria un campionat molt dur físicament. Hem passat tres dies a Granada en què l'equip ha competit en 5 partits al llarg d'aquests tres dies.” Aquest és el premi a una bona temporada, en què els olotins també han aconseguit quedar en segona posició de la lliga de Primera Divisió Catalana, només per sota del CN Manresa. Finalment, cal destacar que aquesta bona temporada de l'equip emfatitza el gran nivell del waterpolo català, que compta amb una gran potència i projecció al país.

Enhorabona per ser campions d'Espanya de 3a divisió, equip. Continueu creixent i assolir grans fites, sabem que amb vosaltres tot és possible a l'aigua. Som-hi!


CN Olot absolut vs. CN Alhambra

Resultat final: 10-9

Pel Club Natació Olot van jugar: Simon Fuste, Martí Boix, Marc Duran (1), Arnau Casadevall (3), Adrià Molina, Nil Franch (2), Fran Luque, Joel Gonzalez, Joan Ventolà, Arnau Abel (4), David Roura, Marc Alabau, Ferran Planella.

 

CAMPIONAT D'ESPANYA DE 3a DIVISIÓ DE WATERPOLO (Granada)

 

 

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

 

 

23 de maig de 2023