L’Absolut B de waterpolo assegura la 2a plaça a la Tercera Divisió Catalana - Club Natació Olot

Waterpolo

L’Absolut B de waterpolo assegura la 2a plaça a la Tercera Divisió Catalana

Victòria de l’Absolut B davant del líder de la categoria, que encara no havia perdut cap partit, aconseguint guanyar tots els seus partits. Va ser una gesta destacada que els nois de Jan Ibern arribessin a fer-se amb els 2 punts fora de casa. El partit va començar malament, ja que amb poca estona es va encaixar un parcial per 4-1 en contra. Semblava que l’equip estava desconcentrat, però es va poder obtenir el segon parcial amb un 6-2, i remuntant amb un resultat de 7-7 a la mitja part.

A partir d’aquí el partit va estar molt igualat entre els dos equips, fins que els olotins van poder fer els deures i aconseguir la victòria, tot i que es va patir fins al final. Així doncs, amb aquest resultat positiu, els olotins asseguren la segona posició havent fet una gran temporada! Amb el subcampionat de Tercera Divisió Catalana al sac, l’equip ha aconseguit el seu objectiu, i més endavant decidirà si exercirà el seu dret de promoció i pujar de categoria.


BCN Waterpolo Club vs. CN Olot (absolut B)

Parcials:4-1, 2-6, 2-3, 2-1 Resultat final: 10-11

Pel Club Natació Olot van jugar:  Pol Reyes, Gerard Ruscada, Joel González, Arnau Casadevall (4), Marc Pujolar, Eloy Luque, Gerard Martí, Joan Coma, Marc Alabau (7), Martí Boix i Gerard Currius.

 

2 de maig de 2022