Tocarà remuntar per guanyar el play-off i disputar el campionat de 3a divisió estatal - Club Natació Olot

Waterpolo

Tocarà remuntar per guanyar el play-off i disputar el campionat de 3a divisió estatal

El primer dels 2 partits del play-off per anar a jugar el campionat d'Espanya de 3a divisió a Granada va caure a favor dels barcelonins per un ajustat 10-8. Els de Jan Ibern van començar molt endollats el partit realitzant un parcial de 2-4 que feia agafar confiança, ja que els olotins anaven amb baixes importants.

El segon quart, però, va ser completament diferent, els locals van estar molt bé defensivament i no van encaixar cap gol arribant a la meitat del partit amb un ajustat 5-4, quan tot estava tot per decidir. Els últims dos períodes van ser molt igualats, la diferència, però, va ser en les pèrdues de pilota del conjunt garrotxí, que va fallar passes fàcils i va permetre als barcelonins tenir més atacs.

Aquest resultat no posa fàcil les coses als olotins, que aquest dissabte 6 de maig a les 13.00 h hauran de remuntar un marge de 2 gols si volen acabar la temporada aconseguint un dels objectius!

 

Parcials: 2-4, 3-0, 3-2 i 2-2 Resultat final: 10-8

Pel Club Natació Olot van jugar: Ferran Planella, Marc Duran, Arnau Casadevall (3), Àlex López, Fran Luque, Joan Ventolà, Marc Alabau (3), David Roura, Sergi Colomer, Nil Franch (2) i Joel González.

 

5 de maig de 2023