El primer equip de waterpolo aconsegueix una gran victòria en una piscina complicada - Club Natació Olot

Waterpolo

El primer equip de waterpolo aconsegueix una gran victòria en una piscina complicada

Partit de màxima dificultat el que va haver de disputar el dissabte 19 de novembre el primer equip de waterpolo. Els nois de Jan Ibern van haver de suar de valent per aconseguir sumar els punts davant de l’AE Santa Eulàlia a Barcelona, en el que ha estat una de les piscines més complicades aquesta temporada. Els olotins van començar una mica adormits el partit i van veure com els locals els superaven en intensitat i els van guanyar el primer quart. La piscina també donava a peu a què fos un partit amb molts gols, ja que és una piscina estreta on tots els jugadors sempre estant més a prop de la porteria. Tot i això, l’equip va saber reaccionar i van obtenir empatar el partit al descans en un període ple de gols (fins a 10 gols es van anotar entre els dos equips).

 

La tercera part va ser la que va decantar la balança, ja que els garrotxins van sortir molt més endollats tant en atac com en defensa, on van aconseguir arribar a l'última part amb un resultat de 10 - 14 a favor. Malgrat això, els locals no es van rendir i van estar molt a prop d’empatar el matx, que finalment, es van poder endur els olotins, patint fins a l’últim moment a l’aigua. Gran actitud de l'equip que tot i que van sortir a veure-les venir, es van sobreposar i van tirar el partit endavant. Ara mateix els olotins es troben en segona posició amb 4 victòries i 1 derrota, començant a marcar certa distància de punts amb els equips perseguidors!

Parcials: 5-3, 4-6, 1-5 i 5-2 Resultat final: 15-16

Pel Club Natació Olot van jugar: Simón Fusté, Sergi Colomer (3), Marc Duran (3), Arnau Casadevall (2), Joan Ventolà, Nil Franch (2), Fran Luque, Joel Gonzàlez, Gerard Reixach (3), Arnau Abel (2), Marc Alabau (1) i David Roura.

 

Per altra banda, també van jugar les categories inferiors de waterpolo, aconseguint els següents resultats:

  • Combinat Aleví 2–12 CN Terrassa
  • UE Horta 16–1 Combinat Infantil

 

21 de novembre de 2022