Cruel derrota per la mínima en els últims segons del CN Olot - Club Natació Olot

Waterpolo

Cruel derrota per la mínima en els últims segons del CN Olot

El passat dissabte els espectadors que van venir a les instal·lacions del Club Natació Olot van poder gaudir d'un partit de waterpolo, amb majúscules, amb l'enfrontament del tercer i quart classificat a la classificació. Va ser un matx d'alta tensió, en què els dos conjunts tenien molt a guanyar, i així va ser. El primer parcial va ser completament dels olotins, que defensivament no van cometre pràcticament cap errada i això els va fer agafar un avantatge de 3-1 al marcador realitzant un gran joc. Però tot va canviar, ja que els de La Garrotxa fa una temporada que es desconnecten defensivament durant diversos minuts, i els acaba passant factura. Els visitants van realitzar un parcial d'1-4, que va situa el 4-5 a l'equador del partit.

El CN Olot continuava sense estar còmode, ofensivament no acabaven de materialitzar les jugades clares, sense acabar d'atrapar al rival en marcador. Això va fer que els olotins entressin 6-9 quan tan sols quedaven 8 minuts per jugar.

Però en cap moment els olotins es van donar per vençuts. Van saber treure el seu caràcter i arribar a posar-se per sobre del resultat amb 10-9 quan faltaven 3 minuts per acabar el partit. Tot i que l'esport a vegades és injust, ja que el CE Picornell va empatar el partit, i van aconseguir la victòria amb un gol, quan faltaven 10 segons per acabar el matx.

Parcials del partit: 3-1 / 1-4 / 2-3 / 4-3 Resultat final: 10-11

Pel Club Natació Olot van jugar: A. Casadevall (1), F. Luque, J. Ventolà, D. Puerto, M. Alabau (1), D. Roura, M. Duran, A. Abel (2), A. Molina, F. Planella, M. Coma (6), N. Rodeja, P. Reyes.