Un gran inici de partit acaba donant la tercera victòria de la temporada al primer equip - Club Natació Olot

Waterpolo

Un gran inici de partit acaba donant la tercera victòria de la temporada al primer equip

Una altra victòria del conjunt dirigit per Jan Ibern davant un CN Caldes que venia de guanyar tots els seus anteriors partits, però que va veure trencada la seva bona dinàmica per un CN Olot que va dominar el joc. El partit es va decidir, sobretot a les àrees, ja que a darrere els olotins van estar molt segurs, sobretot durant les dues primeres parts. Pel que fa a l'aspecte ofensiu, van saber aprofitar totes les seves armes demostrant que són un equip molt complet que costa molt de defensar.

Aquesta victòria torna a donar confiança a l'equip després de la derrota de la setmana passada, sobretot defensivament. El següent partit serà a casa de l'AE Santa Eulàlia, equip i piscina complicada on si es volen emportar la victòria, hauran de suar i estar a l'altura del que s'espera d'aquest equip! També cal destacar el joc dels equips de base, aleví, infantil i cadet, que de mica en mica van jugant els seus partits i van millorant dia rere dia! A continuar així que sou el nostre futur!

 

CN Olot absolut vs. CN Caldes

Parcials: 4-1, 2-1, 5-4 i 3-3 Resultat final: 14-9

Pel Club Natació Olot van jugar: Simón Fusté, Sergi Colomer (2), Marc Duran (2), Arnau Casadevall (2), Adrià Molina, Marc Coma (1), Fran Luque, Joel Gonzàlez (1), Gerard Reixach, Arnau Abel (2), Marc Alabau (1), David Roura (3) i Pol Reyes.

 

14 de novembre de 2022