El primer equip de waterpolo posa rumb cap a Granada per jugar el Campionat d’Espanya de 3a divisió aquest mes maig - Club Natació Olot

Waterpolo

El primer equip de waterpolo posa rumb cap a Granada per jugar el Campionat d’Espanya de 3a divisió aquest mes maig

Quina victòria, quin partit i quina remuntada! El conjunt dirigit per Jan Ibern va brillar dissabte en el partit de tornada del play-off per disputar el Campionat d'Espanya de 3a divisió de waterpolo. Els olotins venien amb un resultat en contra (10-8 després de perdre la setmana passada fora de casa), però van aconseguir donar la volta, gràcies sobretot, a la millor defensa que s'ha fet aquesta temporada.

Els olotins tenien clar quin era l'estratègia del partit i el va executar a la perfecció. Un primer parcial espectacular va marcar el camí a seguir, defensant com mai, essent sòlids i cometen poquíssimes errades individuals en defensa. Tot plegat va fer que fos molt difícil fer gol als olotins, que de mica en mica s'anaven animant, ja que veien que les coses amb atac també sortien. El resultat a la mitja part del partit era de 7 a 4 a favor dels locals, aconseguint remuntar, però faltava assegurar-ho.

Els dos últims períodes van ser també de clar domini del CN Olot, que va ampliar la diferència al marcador fins a arribar al resultat final de 13 a 6, assolint 7 gols de diferència, quan “només” en necessitaven 3. L'equip va estar a l'altura del que la situació requeria, ho va donar tot i han obtingut un premi per a l'equip, la secció i pel Club.

El pròxim 19, 20 i 21 de maig l'equip estarà a Granada per jugar el Campionat d'Espanya de 3a divisió, un torneig que no dona dret a un ascens, però que fa molta il·lusió de jugar, ja que cada segon de diverses comunitats autònomes seran allà i competiran per veure qui és el millor segon d'aquestes! Enhorabona als jugadors, a l'equip tècnic i al Club, que de mica en mica continua millorant!

Parcials: 4-1, 3-3, 4-1 i 2-1. Resultat final: 13-6.

Pel Club Natació Olot van jugar: Ferran Planella, Marc Duran (1), Arnau Casadevall (2), Adrià Molina, Joan Ventolà, Marc Alabau, David Roura (1), Arnau Abel (2), Sergi Colomer (1), Nil Franch, Gerard Reixach (6), Joel González i Simon Fusté.

 

8 de maig de 2023