Tornada a la lliga amb victòria del CN Olot absolut A davant el CN Badia B i derrota de l’absolut B contra el CE Mediterrani - Club Natació Olot

Natació

Tornada a la lliga amb victòria del CN Olot absolut A davant el CN Badia B i derrota de l’absolut B contra el CE Mediterrani

El passat cap de setmana la secció de waterpolo va tornar a la competició amb el començament de la nova fase de la lliga regular. Aquesta està marcada per algunes novetats a causa de la COVID-19, com per exemple,  el control de l’aforament del públic, les mesures i protocols de seguretat dels esportistes i equips tècnics i finalment, una normativa adaptada a possibles afectacions de la COVID-19 per a la classificació.

El CN Olot absolut A va jugar a casa del CN Badia B a la localitat de Badia del Vallès. L’equip va aconseguir dominar el partit des del principi fins al final, amb un gran joc ofensiu i defensiu durant aquest primer partit de la temporada. Una victòria que proporciona confiança i ha de preparar mentalment i físicament als jugadors del CN Olot per afrontar pròxims partits, en què la intensitat i dificultat anirà augmentant. Els de Jan Ibern tenen com a objectiu aconseguir l’ascens de categoria i aquest podria ser el camí.

Per altra banda, el CN Olot absolut B va ser l’altra cara de la moneda, començant amb una derrota. Malgrat això, aquesta va ser a davant del CE Mediterrani B, un dels equips amb més possibilitats d’aconseguir l’ascens a final de temporada. Tot i el resultat, l’equip va donar la cara durant la tornada a la lliga regular i esperem grans coses dels nois de Ferran Serra.