El CN Olot (absolut A) aconsegueix continuar sumant amb l'empat a casa del CN Poblenou B - Club Natació Olot

Waterpolo

El CN Olot (absolut A) aconsegueix continuar sumant amb l'empat a casa del CN Poblenou B

Nou empat del primer equip de waterpolo del CN Olot, entrenat per Jan Ibern, aquesta vegada fora de casa, a la piscina del CN Poblenou B. El resultat final ha estat un empat amb regust amarg, ja que els olotins van estar durant tot el partit per davant al marcador, inclús van arribar a guanyar de 3 gols de diferència. Tot i això, els nervis, i que físicament l'equip rival va arribar millor al tram final del partit, van fer que es repartissin els punts un partit que va tenir de tot.

Els de la Garrotxa van entrar molt bé al partit, contundents a davant i segurs al darrere, realitzant un dels millors primers quarts de la temporada pel que fa a joc, ja que últimament als inicis de partit sempre s'anava a remolc de l'equip rival. Durant el segon i tercer període el partit va ser d'allò més igualat, perquè els dos equips anaven a totes: els olotins mantenien sempre una distància mínima al marcador i els barcelonins pressionaven per intentar empatar el partit. Cal destacar la gran actuació dels dos porters olotins que van estar a l'altura i van mantenir a l'equip sempre dins del partit amb grans aturades. A l'última part, però, els locals que físicament eren superiors, van fer força fins a arribar aconseguir l'empat. Els de la Garrotxa van tenir una última opció amb un home de més quan faltaven 10 segons per acabar el partit, però no el van poder materialitzar.
 


En resum, segon empat consecutiu que deixa a l'equip amb ganes d'haver pogut aconseguir molt més, ja que els dos partits jugats es podrien haver tirat endavant, aconseguint la victòria. Segurament és necessari un punt de maduresa en els trams finals de partit i saber gestionar el temps quan es va guanyant, però que tot això sigui un aprenentatge pels partits que l'equip encara ha d'afrontar.

A falta d'un partit per acabar la primera volta, el CN Olot es troba en 5a posició amb 9 punts, una molt bona primera volta en una lliga nova, en què segurament tothom hauria firmat arribar així a principi de temporada. És important ser optimistes i valorar els resultats aconseguits, però sabent que per petits detalls s'han escapat uns quants punts que podrien haver ajudat a l'equip a estar més amunt a la classificació.CLASSIFICACIÓ REAL

  1. CN MATARÓ B 14 punts
  2. CW SANT ADRIÀ 13 punts (+1partit)
  3. CN SABADELL B 12 punts
  4. CN MANRESA 10 punts
  5. CN OLOT 9 punts
  6. CN POBLE NOU B 8 punts (+1partit)
  7. CN SANT FELIU B 7 punts
  8. CN HOSPITALET 5 punts
  9. CN MONTJÜIC B 4 punts
  10. CN SALLENT 0 puntsParcials: 2-4, 3-3, 2-2 i 4-2 Resultat final: 11-11

Pel Club Natació Olot van jugar: Simon Fuste, Marc Duran (1), Arnau Casadevall (3), Adrià Molina (1), Joel González, Nil Franch, Marc Alabau (2), Arnau Abel (4), Daniel Puerto, David Roura i Pol Reyes.

 

20 de desembre de 2021