L'absolut A aconsegueix un empat amb un regust amarg a casa davant del CN Manresa - Club Natació Olot

Waterpolo

L'absolut A aconsegueix un empat amb un regust amarg a casa davant del CN Manresa

Partit vibrant el que es va viure dissabte a la piscina del CN Olot entre dos equips que volen lluitar la seva permanència a la part alta de la classificació. Un duel que de màxima tensió que es va resoldre amb un empat, però que fa marxar als dos equips amb sensacions contraposades per a futurs enfrontaments.

Els olotins, dirigits per Jan Ibern, van tenir un bon inici de partit, cosa que últimament no s’estava aconseguint, i es va emportar el primer període amb un gol d'avantatge. El segon quart, però, va ser totalment pels visitants, una mala defensa dels olotins va fer que encaixessin 5 gols en tan sols 8 minuts, i els va fer arribar amb un gol de desavantatge a la meitat del partit.

La tercera i quarta part van ser molt igualades, on cada equip tenia els seus moments de protagonisme i sense un clar dominador del joc. Quan faltaven 2 minuts, i amb un resultat de 13-12, els de la Garrotxa van demanar un temps mort amb superioritat numèrica que no van saber aprofitar, i en la jugada següent l'equip visitant va aconseguir empatar el partit i el resultat ja no va canviar.

L'equip pot estar satisfet del que està aconseguint, amb 8 punts de 14 possibles en una lliga extremadament competitiva, en què la feina s’està fent molt bé. És evident que es pot, i s'ha de millorar, però per haver acabat de pujar de categoria no està gens malament!

 

CN Olot (absolut A) vs. CN Manresa
Parcials: 3-2, 3-5, 4-2 i 3-4 Resultat final: 13-13

Pel Club Natació Olot van jugar: Simon Fusté, Marc Duran, Arnau Casadevall (2), David Roura, Marc Coma (4), Joel González, Daniel Puerto, Sergi Colomer, Nil Franch (1), Arnau Abel (4), Marc Alabau (2), Àlex López i Ferran Planella.

 

CLASSIFICACIÓ REAL

  1. CN MATARÓ B 12 punts
  2. CW SANT ADRIÀ 11 punts (+1 partit)
  3. CN SABADELL 10 punts
  4. CN MANRESA 10 punts
  5. CN OLOT 8 punts
  6. CN POBLE NOU B 7 punts (+1 partit)
  7. CN HOSPITALET 5 punts  
  8. CN SANT FELIU B 5 punts
  9. CN MONTJUÏC B 4 punts
  10. CN SALLENT 0 punts

 

14 de desembre de 2021