Una de freda i una de calenta pel waterpolo del CN Olot

Derrota dels absoluts en l'inici dels quats de final de la Lliga Catalana

Dissabte 22/4/2017
CN Olot - CW Anglès absolut

Dissabte es va iniciar els quarts de final de la lliga Catalana de 2a divisió amb un derbi entre el 6è classificat, el Club Waterpolo Anglès i el 7è, el Club Natació Olot, amb una derrota dels garrotxins per 7 a 9 amb els següents parcials, 2 – 1, 1 – 2, 1 – 4 i 3 - 2

Defensant els colors de l'Olot van jugar, Biel Segura, Marc Reyes, Jan Ibern, Arnau Casadevall, Marc Pujolar, Marc Coma, Marc Alabau, Jordi Rubio, Joan Ventolà, Francesc Ruiz, Iulian Ghica i Pol Reyes.
El matx va ser molt intens i igualat, i es va trencar al tercer quart, per les errades defensives dels de la Garrotxa, així mateix, també es van errar moltes superioritats numèriques, que van castigar l'equip local.
Aquest divendres els absoluts del CN Olot jugaran el partit de tornada a Anglès, om l'objectiu serà guanyar de tres gols, una missió molt difícil, però que intentaran fins al final.

Els infantils aconsegueixen a Manresa una important victòria

Diumenge 23/4/2017
CN Minorisa - CN Olot infantil

Molt bon partit el viscut a la piscina del club natació Minorisa, amb victòria Olotina per 7 - 9, els parcials de cada quart van ser, 0 – 2, 4 – 2, 0 – 1, 0 – 1, 2 – 1, 1 – 2.
L'expedició olotina va estar formada per, Ferran Planella, Xesco Rebollo, Alek Caldelas, Aleix Naspleda, Eric Arrabal, Gerard Currius, Eloi Luque, Guillem Rial, Marc Artero, Sergi Babiano i Aniol Arbat
Partit ben jugat pels infantils de l'Olot, pressionant molt bé la pilota de l'equip contrari, defensant estàticament correctes, i sortint al contra atac, amb molta coherència.
Aquesta victòria ha de donar molta confiança als joves Olotins, perquè es va guanyar a la piscina de líder, imbatut fins ahir. Ara el pròxim enfrontament que serà aquest dissabte i es jugarà a la piscina del CN Olot davant el 2n classificat, una altra pedra a intentar llimar pels d'Olot, estem segurs que ho intentaran.