Tres de tres, el waterpolo guanya tots els seus enfrontaments - Club Natació Olot

Waterpolo

Tres de tres, el waterpolo guanya tots els seus enfrontaments

Dissabte 17/12/2016
CN Olot - CN Minorisa (13 - 0)
Cadet

L'equip Olotí format per Biel Segura, Marc Tarrús, Joel Gonzalez, Arnau Casadevall, Marc Coma, Ivan Aguilera, Joan Coma, Jordi Rubio, Iulian Ghica, Biel Vila, Alex Ramón i Eloi Luque va jugar contra l'equip de la comarca del Bages, el CN Minorisa de Manresa, el resultat final va ser d'un clar 12 – 0, els parcials van ser 4 – 0, 3 – 0, 1 – 0 i 4 – 0.
L'equip Olotí va passar pel damunt del seu rival, practicant una defensa pressionant en zona 3,4,5 i zona dinàmica per zona 1,2, molt ben executada pels waterpolistes locals i unes sortides al contraatac ben estructurats, també, en atac estàtic es portà a terme una jugada que va desarborar a l'equip visitant.
Amb aquest matx acaba la primera fase de la competició, amb una segona plaça que dóna l'accés a jugar dels llocs 15 al 22, l'equip garrotxí resta a l'espera del calendari de la segona part de la competició, que pròximament es publicarà.

CN Olot - CW Picornell (6-5)

Absolut

L'equip absolut tanca la primera volta de la competició amb un treballat triomf davant el potent Club Waterpolo Picornell, el resultat final va ser de 6 – 5, els parcials de cada quart van ser, 2 – 3, 1 – 1, 1 – 1, i 2 – 0
Amb aquesta victòria, que dóna molta moral a l'equip olotí que es consolida en la classificació en zona de permanència. L'equip va plantejar un partit amb l'objectiu d'arribar als darrers minuts amb possibilitats de puntuar davant un rival de molta entitat, es va fer una defensa pressionant per la zona 3,4 i 5 sense deixar respirar al seu millor jugador, que fa de director, boia, xutador i marcador de boia, amb aquest jugador controlat i la zona dinàmica per 1,2 establerta, va anar transcorreguem el matx segon el guió plantejat, i es va entrar en els dos darrers minuts del matx amb un empat a 5, amb tot en joc, l'equip entregat i les grades ovacionant als seus jugadors, arriba una jugada crucial, penal a favor dels locals llançament i gol, era el moment per l'equip d'Olot de defensar més que mai, i es va aconseguir, el partit a la butxaca per als de la Garrotxa.
L'equip entrenat per Jordi Jerez ha de seguir treballant per millorar l'aspecte ofensiu d'un equip jove, però amb molta empenta.
Van jugar: Biel Segura, Jan Ibern, Arnau Casadevall, Marc Coma, Jordi Rubio, Ivan Aguilera, Joan Ventolà, Dani Puerto, Quicu Ruiz, Eric Soaz, Marc Pujolar, i Pol Reyes.

18/12/2016
CN Sallent - CN Olot (2-17)

Infantil

L'equip del CN Olot es va desplaçar a la comarca del Bages, concretament a Sallent, per disputar el darrer matx de l'any, l'expedició va presentar als següents jugadors, Ferran Planella, Xesco Rebollo, Marc Artero, Aleix Naspleda, Eric Arrabal, Gerard Currius, Eloi Luque, Guillem Rial, Alek Caldelas, Sergi Babiano, i Aniol Arbat.
El resultat final va ser de 2 – 17 favorable als interessos de l'equip olotí, els parcials de cada quart va ser, 0 – 3, 2 – 1, 0 – 4, 0 – 3, 0 – 2 i 0 - 4
Partit que va començar amb l'objectiu de sumar els dos punts en joc, per seguir de prop al primer classificat, el Badia, plantejament defensiu de pressing amb falta i ajuda, sortides al contra atac, tot molt ben realitzat pels olotins en el primer parcial, i aconseguint les primeres diferències en el lluminós però amb una segona part totalment ofuscats i no jugant bé, circumstància que el rival va aprofitar per escurçar el marcador, a partir d'aquí, tornada a la normalitat i partit guanyat amb solvència per l'equip visitant.
L'equip del CN Olot ha millorat una mica en contraatac, superioritat numèrica i inferioritat numèrica, i falta millorar atac estàtic.
A poc a poc van sumant, ara vacances de partits fins passades les festes de Nadal.