Dues derrotes i un empat pel waterpolo olotí - Club Natació Olot

Dues derrotes i un empat pel waterpolo olotí

Dissbate 11/02/2017
A les 13.30 h
CN Olot - CN Montjuïc "A" cadet

Just empat dels cadets dels CN Olot contra els del CN Montjuïc "A"

L'equip cadet de waterpolo del CN Olot cedeix un empat davant el Club Natació Montjuïc "A",en la quarta jornada de la lliga Catalana.
El resultat final de 7 – 7, és just després d'haver vist un partit molt equilibrat de forces, els parcials de cada quart foren, 4 – 2, 1 – 1, 1 – 1, i 1 - 3
Els components de l'equip local van ser, Biel Segura, Marc Tarrús, Joel González, Arnau Casadevall, Marc Alabau, Joan Coma, Ivan Aguilera, Jordi Rubio, Iulian Ghica, Biel Vila, i Marc Coma
Es va iniciar el matx amb un joc molt definit per part dels dos equips, mentre els olotins, tancaven el joc sobre el seu millor jugador, amb ajudes constants i un bon pressing, l'equip de la muntanya olímpica, feia una zona 1 molt complicada d'atacar, tot i això amb un parell de contraatacs i una superioritat numèrica ens va donar un avantatge de 2 gols a la fi del primer quart, aquest marcador era enganyós, el tercer i quart període van estar marcats per la mateixa dinàmica, mentre que en el darrer, va venir una petita reacció dels visitants que junt amb la precipitació en atac local els i va donar un empat valuós
Ara la propera jornada, l'equip d'Olot es desplaça fins a L'Hospitalet per jugar la següent jornada de lliga.

A les 19.00 h
CN Olot - CN Minorisa absolut

Contundetnt derrota dels absoluts de waterpolo de l'Olot per 3 a 11 davant un superior CN Minorisa

Amb el parcial de, 2 – 2, 0 – 3, 1 – 5 i 0 – 1, pel resultat final de 3 – 11, l'equip Olotí no té resposta a l'allau de joc dels visitants.
El matx va començar molt equilibrat de forces, amb un clar denominador, les defenses s'imposaven als atacs, Mentre els locals practicaven una defensa de pressió per la zona 4 i 5 de l'atac, mentre per zona 1,2 es feia una zona dinàmica, i per 3 depenent on hi havia la pilota ajudava o pressionava a l'atacant de 3, i els visitants feien un pressing amb ajudes a la boia.
A partir del segon i tercer quart, va arribar la desconcentració local, es defensava estàticament bé, però les errades en atac eren moltes, i l'equip visitant molt més experimentat, sortia un i un altre cop al contraatac per anar eixamplant les diferències, i aprofitar les seves oportunitats, el darrer període, els d'Olot van poder posar fi a aquesta situació i estabilitzar més el joc en atac.
L'equip Olotí va estar format per, Biel Segura, Arnau Casadevall, Marc Pujolar, Marc Coma, Jordi Rubio, Joan Ventolà, Daniel Puerto, Quico Ruiz, Eric Soaz i Pol Reyes.

Dissbate 12/02/2017
A les 9.00 h
CN Olot - CN Minorisa infantil

Els infantils cauen a casa per 9 a 12 davant el CN Minorisa en la 2a jornada de lliga

Els infantils de waterpolo del Club Natació Olot, reben la visita del Club Natació Minorisa, en la segona jornada de la segona fase de la lliga Catalana on van caure davant l'equip del Bages per 9 – 12, els parcials van ser, 0 – 1, 2 – 1, 0 – 6, 3 – 2, 2 – 0 i 2 – 2
Per l'equip Olotí van jugar, Ferran Planella, Xesco Rebollo, Marc Artero, Aleix Naspleda, Eric Arrabal, Gerard Currius, Eloi Luque, Guillem Rial, Alek Caldelas, Sergi Babiano, i Aniol Arbat.
El matx va estar molt igualat, i només en el tercer quart, va poder marxar del marcador l'equip Manresà, els d'Olot van estar en tot moment dins del matx, i només en el tercer quart és on no van saber llegir l'atac visitant i van atacar la porteria local sempre pel mateix lloc.
Tot i això, els garrotxins van donar la cara durant tot el partit, posant-li moltes ganes i empenta al matx, van saber atacar en estàtic, però han de començar a aprendre a defensar la pilota amb el cos, i fer unes transicions d'atac defensa tancant la porteria i sortir ordenadament al contraatac.
Cal destacar que l'equip del CN Olot ja es colquen bé en superioritat numèrica i atacar compilin una jugada preestablerta.