Podi pels nous fitxatges del CNO a la VI Cursa de Muntanya de Besalú - Club Natació Olot

Atletisme

Podi pels nous fitxatges del CNO a la VI Cursa de Muntanya de Besalú

El passat diumenge 7 d’octubre es va disputar a Besalú la VI Cursa de Muntanya, organitzada pel “Besalú Cross”, que enguany ha tingut una participació rècord d’uns dos-cents atletes.

La prova constava de dues curses: la curta, que era de 9 km i pujava fins al Sagrat Cor, i la llarga, que feia el mateix recorregut però ascendia fins a Sant Fruitós, fent un total de 15 km passant pels magnífics paratges de Besalú i Sant Ferriol entre petits corriols.

Pau Reig i Cristina Vilarnau van ser els vencedors en la prova llarga, mentre que Kurt Ringelenberg i Mònica Espunya ho van ser en la distància curta.

Els atletes del Club Natació Olot que hi van participar són Briç Jou, Andreu Senis, Jordi Roura, Blai Roca i Amiro Javier Barbero. Aquests dos últims, incorporats a la secció d’atletisme aquesta temporada, han aconseguit pujar ambdós al podi. Blai Roca va pujar al segon graó en la cursa reina, i Amiro Javier va fer segon de la prova curta. Va ser una jornada ben completa, comptant amb la gran actuació per part dels dos fitxatges, i també de la resta d’atletes del club.

Enhorabona a tots ells!

 

Tots els atletes participants del CNO

 

Amiro Javier (esquerra), 2n a la cursa de 9 km

 

Blai Roca (esquerra), 2n a la llarga de 15 km