Segon lloc quasi assegurat pel CNO en la Lliga Veterana de futbol - Club Natació Olot

Futbol

Segon lloc quasi assegurat pel CNO en la Lliga Veterana de futbol

El resultat ho diu tot: l'equip de veterans de futbol del CNO està acabant la lliga 18/19 en gran forma, jugant molt bé en equip i, sobretot, essent molt eficaç de cara a la porteria contrària. Aquest cap de setmana va tocar jugar contra el Santa Pau, on el CNO es va emportar la victòria del partit amb 7 gols a favor i 1 en contra. Els gols van ser marcats per: Manolo (3), A. Ayats (1), Jordi Sala (1), Joaquin (1) i Andreu (1).

També aquest cap de setmana els rivals més propers, el Garrotxa i els Germans Esparch, van patir una derrota cadascun. Això, juntament amb els bons resultats obtinguts pel CNO, els posiciona al segon lloc de la taula a falta d'una jornada per acabar la Lliga Veterana de La Garrotxa.

Cal valorar el que ha fet aquest equip les darreres quatre temporades: un colideratge i tres títols de subcampions de Lliga, i un campionat de Copa! Un gran equip de jugadors que, procedents de diferents llocs i per diferents motius, han constituït un grup molt cohesionat i ben avingut que ha anat més enllà del futbol i dels resultats!

El CNO ha competit en els campionats de veterans des de la primera edició, ja fa un munt d'anys, primer sota el nom de Les Tries, un parell de temporades com a Electro Estocs i ja fa uns anys com a CNO. Han passat per l'equip grans jugadors i grans persones i són molts els bons records. Val a dir, però, que també han passat algun moment difícil: la important lesió d'en Cudi i la pèrdua irreparable d'en Darné, com a més significatius.

Serà difícil mantenir l'equip per a futures temporades. El temps no passa en va i els equips cada vegada tenen una mitjana d'edat més baixa. La majoria de jugadors del CNO de futbol veterà senten que ja és hora de penjar les sabates. A veure si des del CNO, entre tots, som capaços de rearmar un nou equip amb gent nova, amb Il·lusió i amb ganes de competir de valent. Salut i per molts anys CNO!