Natació

39è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona / Mare Nostrum

Els pròxims dies 13 i 14 de Juny se celebrà a Barcelona, concretament en les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu la 39a edició del Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona. Prova inclosa dins del circuit Marenostrum que recorre també les ciutats de Canet i Mònaco.

Com és habitual en aquesta competició, es donen cita alguns dels millors nadador@s internacionals del moment com la campiona del món i Olímpica Katinka Hosszu, la subcampiona mundial Katie Meili, les joves Rikako Ikke, Yuliya Efimova o Mireia Belmonte. En el plànol masculí la llista de participants no vària molt quant a nivell. James Guy, Bruno Fratus, Viktor B Bromer o Radoslaw Kawecki són solament alguns dels noms dels principals favorits.


El Club Natació Olot participarà en aquesta important cita amb dos dels seus millors nadador@s, Lídia Huete i Oscar Saura. Que participaran en les proves de 50-100 papallona i 200 estils i 50-100 i 200 papallona respectivament. Amb la vista ja posada en el Campionat d'Espanya a mitjans de juliol a Sevilla, aquest serà sens dubte un gran escenari per a provar el seu estat de forma, competint contra els millors nadador@s del món.

Les sessións d'eliminatòries se celebran els dies 13 i 14 de juny a les 08:30 h del matí i les finals a les 17:00 h de la tarda sent a més retransmeses en directe per TV3.