El CNO es proclama campió per equips del circuit de Trofeus Girosona - Club Natació Olot

Natació

El CNO es proclama campió per equips del circuit de Trofeus Girosona

El passat dissabte 8 de juny es va celebrar el Trofeu Ciutat de Girona, l’última etapa del Circuit de Trofeus Girosona, on el Club Natació Olot hi va participar amb un total de 19 nedadors i nedadores.

Tot i el moment de la temporada en què es troben els esportistes, en què el volum dels entrenaments és molt gran perquè s’acosten els campionats d’estiu, els resultats de la competició van ser força positius. Si bé és cert que no es van aconseguir grans marques, sí que van predominar els premis que va aconseguir el conjunt olotí.

En primer lloc, el CN Olot es va proclamar campió per equips del circuit de Trofeus Girosona d’aquesta temporada 2018-19. També, Lídia Huete i Òscar Saura van guanyar el premi per Punts Fina del trofeu gràcies a les marques de les proves de 100 papallona i 100 lliures respectivament. A més a més, Huete es va emportar el premi per Punts de velocitat totals en el Circuit de Trofeus Girosona, i Saura va aconseguir récord del club en 100 lliures, amb un temps de 52’’43.

També cal destacar el total de 14 medalles individuals que es van emportar els nedadors i nedadores del CN Olot, que van ser les següents: Òscar Saura or en 100 papallona, 100 lliures i 50 papallona, Lídia Huete or en 100 papallona, 100 braça i 50 papallona, Marc Gifreu plata en 100 papallona, Aura Vilarrasa plata en 100 lliures, Gerard Martí plata en 200 papallona, Álvaro Ruiz plata en 200 lliures, Laura Palau bronze en 100 esquena, Gemma Surroca bronze en 100 lliures, Júlia Morera bronze en 200 esquena i Berta Vidal bronze en 200 braça.

Enhorabona a totes i a tots!

 

El CNO, recollint el trofeu de primers per equips.

 

Lídia Huete i Òscar Saura amb el premi Punts Fina.

 

Lídia Huete amb el premi Punts per velocitat.

 

 

     Álvaro Ruiz, segon en 200 lliures.                                 Gerard Martí, segon en 200 papallona.

 

 

Júlia Morera, tercera en 200 esquena.                            Marc Gifreu, segon en 100 papallona.

 

                               

Aura Vilarrasa i Gemma Surroca, 2a i 3a en 100 lliures.                      Laura Palau, tercera en 100 esquena.

 

  

Lídia Huete, tres medalles d'or.                                           Òscar Saura, tres medalles d'or.