Natació

13 medalles, 14 millors marques personals i 1 rècord del Club en el Trofeu Ciutat de Girona d'enguany

Dissabte passat 9 de juny es va celebrar a les instal·lacions del GEiEG a Girona, el Trofeu Ciutat de Girona i 1r  Memorial Lluis Masberenguer amb la participació de la majoria de clubs de la zona de Girosona, així com alguns clubs d'altres zones de Catalunya com el Torrot Mataró o el Tàrrega.
El club Natació Olot va participar en la cita amb un total de 17 nedadors que van rendir a un més que acceptable nivell. Amb un balanç de 14 millors marques personals, 13 medalles (6 ors, 6 plates i 2 bronzes) a més d'una nova mínima per al campionat d'Espanya Absolut d'Estiu.
Destacar el nou rècord del club en 50 papallona aconseguit pel nedador Òscar Saura amb un temps de 25.14 que a més, li va atorgar el premi per punts FINA propi dels trofeus del circuit.

Aprofitant l'ocasió, també es va realitzar el lliurament dels premis del Circuit de Girosona d'aigües obertes per a la temporada 2016-2017, on la nedadora del CN Olot Lara Pazos va ser 1a en la categoria absoluta femenina i Jordi Soy va ser 1r en la categoria Màster 50.

Enhorabona a tots!