EL CN Olot, triple campió absolut del Circuit DS-GIROSONA de trofeus de Natació - Club Natació Olot

Natació

EL CN Olot, triple campió absolut del Circuit DS-GIROSONA de trofeus de Natació

Girona, 10 de juny de 2017

Tres victòries en tres edicions. Des que s'establís fa tres anys la classificació per equips en el circuit DS- Girosona el CN Olot ha aconseguit la victòria en les tres ocasions en les quals s'ha disputat. Aquest dissabte es disputava la quarta i última etapa del circuit a les instal·lacions del GEIEG, amb la celebració del Trofeu Ciutat de Girona. El CN Olot arribava encapçalant la classificació per equips amb un clar avantatge sobre els seus adversaris. El desenvolupament de la competició, amb diverses victòries absolutes per als interessos olotins no va fer més que consolidar la posició. Al final del trofeu, i després del lliurament de medalles de les proves individuals, es va fer lliurament a l'equip de la corresponent placa reconeixent la victòria.
A part d'aquesta victòria col·lectiva, la competició va concloure amb 5 victòries individuals, Òscar Saura en 100 m papallona, David Granados i Tània Marguí en 100 m esquena, Gerard Martí en 100 m braça i Òscar Saura en 100 m lliures. Tanmateix, Òscar Saura va aconseguir la segona posició en els 50 m papallona i Clara Aulinas la tercera posició en els 100 m lliures.

La competició també va portar bones notícies pel que fa als premis per punts FINA, amb la victòria d'Òscar Saura en categoria masculina gràcies a la seva marca en la prova de 100 lliures.