Natació

Bons resultats pels nedadors del CN Olot al Trofeu Alejandro López

Aquest cap de setmana, en concret el dissabte 27 d'octubre, va tenir lloc el Trofeu Alejandro López, la primera jornada del Circuit Català de Trofeus de Natació XX Gran Premi Diputació de Barcelona. El trofeu es va celebrar a les piscines del Sant Andreu i és, sens dubte, una de les cites més importants en piscina curta, juntament amb el Trofeu Fèlix Serra Santamans que se celebrarà a Manresa aquest cap de setmana, o el Campionat d'Espanya en piscina curta que se celebrarà entre els dies 15 i 18 de novembre a Barcelona.

En aquesta ocasió el CN Olot va comptar amb més representacions respecte a l'any passat, i per alguns d'ells era el seu primer debut en el Circuit Català. Hi van participar: Lídia Huete, Clara Aulinas, Berta Vidal, Lara Pazos, Nur Masoliver, Álvaro Ruiz, Gerard Martí, Laia Martínez i Isaac Martí.

Tot i el gran nivell amb què va comptar la competició, els nedadors del CN Olot van aconseguir un total de quatre finals individuals, nou millors marques personals en piscina de 25 metres i un rècord del club per part de la Lídia Huete en els 100 lliures, amb un temps de 58''98, superant així un rècord amb més de deu anys d'antiguitat.

Enhorabona a tots i a totes!