Èxits individuals de la secció de triatló aquest cap de setmana - Club Natació Olot

Triatló

Èxits individuals de la secció de triatló aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana ha estat d'èxits per a la secció de triatló amb les actuacions dels seus atletes. Els dies 26 i 27 d'octubre es va celebrar a Oix la sisena edició de la cursa Trepitja Garrotxa Solidària, l'única trail solidària a l'Alta Garrotxa organitzada pel Centre Excursionista d'Olot i en benefici de la Fundació Albert Bosch de Noel Alimentària. La cursa proposa una ruta a través de diferents indrets de l'Alta Garrotxa amb diversos recorreguts.

En aquesta edició, els atletes del Club Natació Olot han aconseguit puntuar i s’han fet amb posicions destacades a la cursa. Xavier Juanola ha competit en la modalitat de 23 km aconseguit la 31a posició a la general absoluta, onzè veterà i Pol Espinosa s'ha proclamat campió en la cursa Trepitja Garrotxa Solidària, en la modalitat de 13 km de distància.

També es van assolir èxits esportius per part d'en Ramon Pujol, que es va proclamar campió de la categoria sub 23 i va obtenir la 13a posició en la categoria absoluta en el Triatló Sprint d'Empuriabrava. Una cursa que accidentada, ja que tot i caure amb la bicicleta a mig recorregut, i que la mala mar va fer suspendre la prova de la natació, no va impedir els bons resultats de Pujol.