Bones classificacions dels triatletes del CN Olot en el 36è Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols - Club Natació Olot

Triatló

XXXVI TRIATLÓ SPRINT DE SANT FELIU DE GUIXOLS. CAMPIONAT DE CATALUNYA PER CATEGORIES.

Sant Feliu de Guíxols, dissabte 13 de maig de 2017

Iñaki Balldellou i Anna Godoy s'han proclamat guanyadors absoluts de la 36a edició del Triatló de Sant Feliu, prova en la qual també es disputava el Campionat Nacional de Catalunya per Categories,
Del CN Olot s'hi van desplaçar cinc triatletes.
En categoria femenina la Clara Aulinas va assolir el 15è lloc de la general i 7è de la categoria cadet amb un temps de 1h.12'50".
En categoria masculina, en Marc Mallarach va ser el 41è de la general i 7è de la categoria sub-23 (categoria que va guanyar l'extriatleta del Club Ernest Lòpez que aquest any corre pel Fasttriatlon) , amb un temps de 1h05'24". En Joel Vila 113è de la general amb 1h.12'33". En Marc Vilamanya 115è amb un temps d' 1h.12'40". I l'Aniol Bassols 1h13'20".

Per equips, el CN Olot va assolir el 20è lloc de la general d'un total de 34 equips.

Els integrants de l'equip del CN Olot que van participar en la prova.