Bona participació del CN Olot en el III Triatló de Santa Susanna - Club Natació Olot

Triatló

Bona participació del CN Olot en el III Triatló de Santa Susanna

Aquest diumenge 4 de setembre, es va celebrar el III Triatló de Santa Susanna, prova sprint del Circuit Català que es va desenvolupar sobre les distàncies de 750 mts de natació, 20 km. de ciclisme i 5 km de cursa a peu. El Club Natació Olot hi va desplaçar 4 atletes que van assolir unes bones marques,  Clara Aulinas, 8a absoluta i 5a cadet, amb un temps de 1h.13'24"; en Jesús Casanova, 91è i 4t veterà 2, amb 1h.09'56"; l'Adrià Escapa, 111 absolut, amb 1h.12'26"; i en Miquel Batlle, 142è absolut, amb 1h.16'01". La prova la van guanyar els cadets Guillem Montiel (CN Minorisa) i la Marta Romance (CN Sabadell). El total de triatletes classificats va ser de 238.

Els quatre integrants del CN Olot que van participar en la proba.