Els triatletes del CN Olot aconsegueix la 7a posició en la distància sprint en un gran cap de setmana al triatló de Sant Feliu de Guíxols - Club Natació Olot

Triatló

Els triatletes del CN Olot aconsegueix la 7a posició en la distància sprint en un gran cap de setmana al triatló de Sant Feliu de Guíxols

Aquest cap de setmana ha estat ple d'èxits per als participants del Triatló de Sant Feliu de Guíxols en la distància Sprint. L'equip ha assolit una meritòria 7a posició en la competició per equips, demostrant un alt nivell de rendiment i treball en conjunt.

En el marc del Campionat de Catalunya per grups d'edat, els atletes del CN Olot també han obtingut resultats destacats. En la categoria G25-29, Marc Guàrdia ha finalitzat en la 6a posició, mentre que Roger Alsina ha aconseguit una 10a posició. Pel que fa a la categoria G30-34, Pol Ruiz ha quedat 7è i Marc Mallarach ha completat la prova en 10a posició.

Amb la mirada posada en la pròxima cita esportiva, els nostres triatletes ja estan preparant-se per competir en el Triatló de Vilanova d'aquí a dues setmanes, amb l'objectiu de continuar millorant i obtenint grans resultats.

 

22 de maig de 2024