Clara Aulinas i Nil Roig convocats per la Federació Catalana de Triatló per a les proves de presa de temps al CAR de Sant Cugat - Club Natació Olot

Triatló

Clara Aulinas i Nil Roig convocats per la Federació Catalana de Triatló per a les proves de presa de temps al CAR de Sant Cugat

El passat dissabte, 8 de febrer, es van realitzar les proves de presa de temps 2020 per a la detecció de talents, al CAR de Sant Cugat, incloses en el programa de tecnificació de la Federació Espanyola de Triatló amb coordinació amb totes les Federacions territorials.

Les proves consistien en 100 i 400 metres de natació i 1.000 i 200 metres d'atletisme en pista. En aquesta selecció de 50 triatletes feta per la Federació Catalana de Triatló, hi van poder participar dos esportistes del nostre Club Natació Olot. Nil Roig hi va participar en la categoria cadet i Clara Aulinas en la categoria júnior, obtenint tots dos una excel·lent puntuació, dins dels millors de Catalunya. Aulinas amb 326, 92 punts i Roig amb 239,32 punts sobre un màxim de 400.

Per altra banda, l'esportista Nina Roig va participar en la presa de temps organitzada per la Federació de Triatló el passat 1 de febrer al Club de Natació Montjuïc i l'Estadi Serrahima. Roig va aconseguir quedar en la 2a posició en la prova de natació i 4a en la d'atletisme en la categoria infantil.