Mallarach, Campmany i Codony al VII Casa Tió Triatló d’Osona - Club Natació Olot

Triatló

Mallarach, Campmany i Codony al VII Casa Tió Triatló d’Osona

El diumenge 14 de juliol es va disputar el VII Casa Tió Triatló d’Osona, organitzat pel Club Natació VIC-ETB i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Es tractava d’un triatló de tipus Sprint, que comptava amb 750 metres de natació, 24 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu, i era alhora un Campionat de Catalunya per Categories i un Campionat de Catalunya Universitari de Triatló.

El tram de natació va tenir lloc al Pantà de Sau, on es donava el tret de sortida a les 11h del matí al Club Nàutic Vic. El tram de bicicleta passava per Vilanova de Sau, l’Alt de la Mina, Sant Julià de Vilatorta, Folgueroles i Calldetenes, arribant finalment a la Plaça Major de Vic. Un cop allà, es realitzava el tram de cursa a peu que consistia a realitzar dues voltes per alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Tres triatletes del Club Natació Olot van participar en aquesta fita: Marc Mallarach, que va fer 47è de la general, Albert Campmany, 84è de la general, i Marc Codony, 111è de la general i 14è cadet. En la classificació per clubs, el CN Olot va fer 13è. Enhorabona a tots tres!