Nina Roig es proclama campiona de Catalunya alevina en el 7è Duatló Infantil de Balaguer - Club Natació Olot

Triatló

Aquest passat cap de setmana Nina Roig es va proclamar campiona de Catalunya en el 7è Duatló Infantil de Balaguer, en la categoria alevina. La competició, que va tenir lloc al parc de la transsegre de Balaguer, és una prova atlètica que combina sense interrupcions les modalitats de cursa a peu, bicicleta tot terreny (BTT) i acaba novament amb una cursa a peu.

El duatló estava format per dues parts, una primera en la qual podien participar atletes no federats i que no competien pel campionat, i la segona en què només podien participar atletes federats en les categories mini, prebenjamins, benjamins, alevins i infantils.

Per altra banda Nil Roig va disputar el 12è Aquatló de Platja d'Aro - Campionat de Catalunya per categories, on va quedar 4t classificat CDM i 13è absolut. També destaquem a Marc Codony, que va obtenir la primera classificació en la travessia del Port de la Selva. D'aquesta manera, gràcies als seus esportistes, la secció de triatló del Club Natació Olot continua ampliant el seu palmarès.