La triatleta Maribel Morillas queda d'entre les 50 millors del món entre 55-59 anys en el campionat d’IRONMAN a Hawaii - Club Natació Olot

Triatló

La triatleta Maribel Morillas va aconseguir quedar en la 46a posició del món en categoria femenina 55-59 anys en la seva participació en el Woman's VinFast IRONMAN World Championship que va tenir lloc a Kaliua-Kona a Hawaii (Estats Units) el 14 d'octubre de 2023, amb un temps de 12 hores 24 minuts i 8 segons i amb una puntuació de 3703 punts.

Després d’una gran temporada, la Maribel va obtenir el bitllet per prendre part en aquesta prestigiosa i exigent prova. Aquesta es va iniciar amb la natació a les aigües cristal·lines de la baia de Kaliua, amb una distància de 3,8 km, que fa realitzar amb 1 hora, 17 minuts i 10 segons; seguidament es va continuar amb una cursa amb bicicleta amb una ruta de 180,2 km des de Kaliua-Kona fins a Hawi, que va fer amb 6 hores, 4 minuts i 46 segons; per acabar, la part final de la competició va tenir lloc amb una marató de 42,2 km passant pel costat de la costa hawaiana, que va realitzar amb 4 hores, 57 minuts i 22 segons.

Un resultat espectacular per acabar una gran temporada. Enhorabona, Maribel! Estem molt orgullosos de comptar amb tu al CN Olot! Continua treballant i entrenant per fer un gran any.

WOMEN'S VINFAST IRONMAN WORLD CHAMPIONSHIP (Hawaii)