Pol Espinosa i Abel Serra aconsegueixen la 2a i 3a posició en categoria sub23 en el duatló de muntanya de Girona - Club Natació Olot

Triatló

El passat diumenge es va disputar el duatló de muntanya de Girona, campionat de Catalunya per categories. Els atletes del Club Natació Olot hi van participar amb un bon paper que els va permetre puntuar per a la classificació general. Pol Espinosa i Abel Serra van aconseguir fer podi aconseguit la 2a i 3a posició en categoria sub23, respectivament.

En la categoria per clubs, el Club Natació Olot ha aconseguit una meritòria 5a posició gràcies als resultats dels seus atletes.