Espectacular cap de setmana dels Triatletes del CN Olot - Club Natació Olot

Triatló

Espectacular cap de setmana dels Triatletes del CN Olot

Aquest diumenge 10 de juny els triatletes del Club Natació Olot es van desplaçar a Calella per disputar una prova més del Tricircuit Català de Triatló que, sobre la distància esprint es disputava en aquesta localitat. La prova la va guanyar, en categoria masculina, el triatleta garrotxí Genís Grau, mentre que un altre triatleta format al CNO, L'Ernest López, va assolir la tercera posició. En categoria femenina la guanyadora va ser l'Anna Flaquer, mentre que la representat del CNO, la Clara Aulinas, va ser tercera absoluta i 1a cadet amb un temps d'1h 00' 54". Els altres integrants de l'equip van ser Sergi Sotillo, 9è de la general i 3r júnior 56' 04'; Martí Palma 21è de la general i 2n cadet 58'55"; i l'Adrià Escapa 126è de la general amb 1h 10' 00". Per equips, es va assolir el 9è lloc masculí de 24 equips classificats.
La jornada es va completar amb la participació dels més petits de la secció a l'Aquatló Infantil del Prat, assolint en Nil Roig el 2n lloc masculí i la seva germana, Nina Roig, el 3r lloc en categoria femenina.
Moltes felicitats a tots ells.

A les fotos els triatletes garrotxins amb podi al Triatló de Callella. I Nil i Nina Roig a l'Aquatló Infantil del Prat.