Maribel Morillas aconsegueix la medalla de plata en categoria V2F en el Triatló de Banyoles-Campionat de Catalunya de triatló olímpic - Club Natació Olot

Triatló

Maribel Morillas aconsegueix la medalla de plata en categoria V2F en el Triatló de Banyoles-Campionat de Catalunya de triatló olímpic que va tenir lloc el passat diumenge 3 de setembre a la capital del Pla de l'Estany. L'experimentada triatleta del CN Olot va fer un temps de 2:39.29 i suma una nova medalla, mentre va competint i preparant la seva participació en el campionat del món Ironman femení a Kailua-Kona, Hawaii.

Per altra banda, el CN Olot va prendre part en el triatló de Banyoles amb 6 esportistes, amb els quals es va assolir una 17a posició per equips en categoria masculina. L'enhorabona a tots i a totes per aquest començament de temporada. Queden molts mesos al davant amb els quals donar el millor competint.