Abel Serra i Nil Roig participen a la 13 edició de la Duatló Sprint Ciutat d’Igualada - Club Natació Olot

Triatló

Ahir dilluns va tenir lloc la 13a edició del Duatló Sprint Ciutat d’Igualada, a la capital de la comarca de l’Anoia, organitzada pel Club Atlètic Igualada. Es tracta d’una modalitat de duatló de carretera de tipus sprint, vàlida per al circuit català i la lliga de clubs. La cursa consistia en un total de 27 km, amb un format de 6 km a peu, 18 amb bici i acabava amb 3 km a peu.

El Club Natació Olot hi va participar amb els atletes Abel Serra i Nil Roig. Serra va quedar en 5a posició de la classificació general i va quedar 1r, obtenint la victòria en la categoria sub23; i Roig va quedar 82è en la classificació general i 13a posició en la categoria cadet.