Triatló

Campionat d'Espanya de Triatló cadet i de Catalunya infantil a Banyoles

Aquest dissabte 22 de juliol i amb una excel•lent organització, es va disputar a Banyoles, el Campionat d'Espanya, categoria Cadet, en el qual van participar tres esportistes del Club, amb una remarcable actuació de tots ells, tot i que es van veure perjudicats per no poder sortir a la primera sèrie, ja que encara no tenien rànquing. La prova en aquesta categoria es disputava sobre les distàncies de 750 m de natació, 10 km de ciclisme i 2,5 km de cursa a peu.
Clara Aulinas va obtenir el 36è lloc femení, amb un temps de 42'33"; en Joan Reixach i en Martí Palma el 81è i el 133è, amb 38'38" i 40'28", respectivament.
Destacar el tram de natació de la Clara Aulinas que va sortir primera destacada de la seva sèrie i va fer el 7è millor temps de la categoria.

Aquest mateix dissabte i també a Banyoles, aprofitant la celebració del Campionat d'Espanya, s'ha celebrat la 3a edició del Campionat Nacional de Catalunya dedicat als més joves esportistes, amb la destacada participació dels dos triatletes més joves del Club, en la categoria infantil, en Pol Monells i en Marc Codony. Amb una molt bona actuació d'ambdós, destacant la 10a posició del primer amb un temps de 26'42" i el 29è lloc del segon amb 28'32". La prova es disputava sobre les distàncies de 350 m de natació, 6 km de ciclisme i 2 km de cursa a peu.