Triplet de travessies aquest cap de setmana amb representació del CNO - Club Natació Olot

Natació

Triplet de travessies aquest cap de setmana amb representació del CNO

Seguint amb el calendari establert de travessies estiuenques, aquest cap de setmana se n’han disputat vàries, entre elles tres que han tingut representació olotina per part de joves nedadors del Club Natació Olot: la travessia de Portbou, la de Badalona i la de Begur.

La primera va tenir lloc el 20 de juliol, i es tractava de la Swim Transfronterera a Portbou, una travessia que convida als participants a travessar la frontera entre França i Catalunya nedant. L’esdeveniment comptava amb tres modalitats aquàtiques: la travessia de 4 km, la de 2’5 km i la popular d'1 km.

Marc Codony, del Club Natació Olot, va participar en la popular d'1 km, on va aconseguir quedar sisè.

 

L’endemà, el dia 21, va disputar-se la tradicional Travessia nedant a Badalona, que amb aquesta ja són 69 edicions.

Com s’ha fet tradicionalment, la travessia comptava amb tres recorreguts diferents: la general de 2.400 metres sortint des del port de Badalona, la popular de 1.000 metres sortint des del Pont del petroli, i la de Menors de 400 metres que es va desenvolupar al voltant del CN Badalona.

Nil roig, del Club Natació Olot, va participar en la travessia de 2.400 metres, on va aconseguir la cinquena posició de la categoria Absoluta Masculina, i la 37a posició general, amb un temps de 37:10.

 

Finalment, també el diumenge 21 de juliol, va tenir lloc la Travessia de Begur, una travessia de caràcter popular d’aproximadament 1 km, que anava des de la cala S’eixugador fins a la cala d’Aiguafreda.

D’entre més de 300 nedadors i nedadores que van participar en aquesta travessia, Miriam Chibani, del Club Natació Olot, va quedar primera de la categoria A femenina i 11a de la general, aconseguint un temps de 10:13:27.

 

Enhorabona a tots tres!