Xavier Prat finalista del XVII Monty Tour & UP Cornellà de tennis - Club Natació Olot

Tennis

Xavier Prat finalista del XVII Monty Tour & UP Cornellà de tennis

El passat cap de setmana Xavier Prat, tennista del Club Natació Olot, va arribar fins a la final del XVII Monty Tour & UP Cornellà “X Copa Since 90”, celebrat a Cornellà de Llobregat, a les pistes del UP Sport Abonats. Va ser un torneig que es va disputar durant el cap de setmana del 20 i 21 de febrer i Prat va competir dur fins aconseguir l’accés a la final, després de derrotar en altres partits a Jordi Mathuen i Àxel López.

Tot i les ganes de fer-se amb la final del torneig, el tennista del CN Olot no va aconseguir superar a Chimo Minguez, que es va proclamar campió del torneig, per 4-1 i 4-2. Una llàstima, però demostra tot l’esforç de Prat en superar diversos adversaris per aconseguir arribar fins a l’última fase de la competició.

XVII MONTY TOUR & UP CORNELLÀ "COPA SINCE 90"