Roger Prat comença amb victòria en el Campionat de Catalunya aleví i el cadet femení continua en primera posició a la Lliga - Club Natació Olot

Tennis

Roger Prat comença amb victòria en el Campionat de Catalunya aleví i el cadet femení continua en primera posició a la Lliga

Aquest cap de setmana va començar a les pistes de la Federació Catalana de Cornellà el Campionat de Catalunya aleví, on Roger Prat, del Club Natació Olot, és el cap de sèrie número 7 del campionat. El primer partit el va disputar el dissabte al migdia, amb una contundent victòria per 6-0 i 6-1. El partit de segona ronda es disputarà aquest proper cap de setmana.

Per altra banda, el passat diumenge, l’equip cadet femení va jugar a les pistes del segon classificat, el Club Tennis Llafranc. Després d’una sèrie de partits molt igualats, les jugadores del Club Natació Olot van acabar empatant a 2, després d’un molt bon doble. També, aquest cap de setmana, van jugar a casa el cadet masculí amb derrota contra el Club Tennis La Bisbal per 1 a 4. L’aleví masculí, en canvi, va poder guanyar a casa contra el Club Tennis Blanes per 4 a 1.

Finalment, l’equip cadet B femení, empatava fora de casa contra el Club Tennis La Bisbal per 2 a 2, i l’aleví B masculí va guanyar a les pistes del Club Tennis Salt, perdent per un clar 5 a 0.