La Banqueta d'Olot Televisió dedica un reportatge als tennistes Malak Abarkane, Ivet Prat i Pol Vallejo - Club Natació Olot

Tennis

La Banqueta d'Olot Televisió dedica un reportatge als tennistes Malak Abarkane, Ivet Prat i Pol Vallejo

El passat divendres els tennistes de la secció de tennis van formar part de La Banqueta d'Olot Televisió. La cadena televisiva d'Olot va dedicar un extens reportatge per veure i explicar de primera mà l'esport formatiu de la secció de tennis al Club Natació Olot.

Pol Vallejo (júnior), Malak Abarkane (júnior) i Ivet Prat (cadet) són els jugadors amb més projecció i més nivell actualment de la secció. Xevi García, entrenador i coordinador de la secció, els defineix com a jugadors amb molta força de voluntat i amb ganes de treballar, destacant el seu compromís cada dia. Tot i la COVID-19 afectant la majoria de l'esport, continuen entrenant i competint amb molta energia i il·lusió per arribar a fer realitat els seus objectius. Els anys entrenant els han permès poder agafar nivell per competir arreu de Girona i, cada vegada més, a Barcelona, a on hi ha els tennistes de la seva edat i nivell amb més habilitat per competir.

Els joves tennistes tenen molt clar quins són els seus desitjos per aquesta temporada: que la situació sanitària els permeti continuar competint, gaudir i aprendre cada dia d'aquest esport per millorar el seu joc. Des del Club estem molt contents i orgullosos de poder comptar amb esportistes com ells, que són una inspiració pels més petits i pels que acaben de començar.

 

22 de febrer de 2021.