Jan Artola no pot acabar de disputar la final del Circuit Head a causa d’una lesió durant el partit - Club Natació Olot

Tennis

La mala sort va fer que Jan Artola, tennista del Club Natació Olot, perdés la final del Circuit Head en categoria infantil masculina que es va celebrar al Club Tennis Costa Brava. Artola es va lesionar durant la meitat del 2n set, que anava perdent per 6/3 i 2/2 davant del tennista Marc Solans, impedint continuar el partit. Des del Club Natació Olot volem enviar molta força amb en Jan, que sabem que tornarà amb més ganes i més fort que mai ben aviat.

També, en el mateix torneig Circuit Head en categoria junior femenina, Queralt Molina va quedar subcampiona després d’una igualada lliga entre 6 jugadores participants. Enhorabona per l’esforç.

Per altra banda, Roger Prat avança a 2a ronda del Campionat de Catalunya Infantil que es disputa a les instal·lacions de l’Acadèmia Sánchez-Casal. El jugador del CN Olot va guanyar a Pau Polonio per 6/1 6/1, i ara s’enfrontarà a Iker Callone, cap de sèrie 14 del campionat. Finalment, Xavier Prat es classifica per la final del Campionat Provincial Gironí +45 que es disputa al Club Tennis Llafranc, en guanyar per 6/1 - 6/0 contra el gironí Miquel Fontbona.