Ivet Prat comença amb bon peu al màster català de la Copa Catalunya - Club Natació Olot

Tennis

Ivet Prat comença amb bon peu al màster català de la Copa Catalunya

Aquest cap de setmana va començar a les pistes de la federació catalana de tennis el màster català de la copa Catalunya, on participen les 4 millors jugadores i jugadors de cada província. Diumenge a la tarda debutava al campionat en la categoria infantil femenina Ivet Prat, que va guanyar el seu partit contra la jugadora de la Federació de Lleida, Clàudia Muro, per 6-4, 2-6 i 10-3. D'aquesta manera, Prat va aconseguir classificar-se amb les altres 8 millors jugadores de Catavlunya infantils. El següent cap de setmana serà el torn de Malak Abarkane, ja classificada, que s'enfrontarà contra la vigatana Carlota Farrés.