Doblet de victòries dels tennistes del CN Olot en els circuits d'estiu - Club Natació Olot

Tennis

Doblet de victòries dels tennistes del CN Olot en els circuits d'estiu

El passat cap de setmana hi va haver resultats destacats dins dels diferents circuits de tennis que aquests dies estan disputant els esportistes del CN Olot. Per una banda, Roger Prat va aconseguir proclamar-se campió del circuit infantil d'estiu del Club Tennis Torelló, després de guanyar 6-0, 6-3 a Marc Casellas, i campió cadet, doblant campionat, contra Marc Casellas 6-4, 6-0.

Per altra banda, Malak Abarkane va aconseguir proclamar-se campiona del circuit absolut de la Federació Catalana de Tennis a l'Acadèmia Emilio Sánchez de Castelldefels, guanyant a la final a Alba Sallés del Club Tennis Vic, per 7-6, 6-4.

Finalment, la tennista Ada Torres també ha aconsegut un bon resultat destacat, quedant com a subcampiona del circuit juvenil d'estiu del Club Tennis Torelló en la categoria benjamina femenina. Enhorabona a tots tres per assolir aquestes fites destacades!