Cap de setmana de tennis amb el màster provincial de la Copa Catalunya a Olot i una nova jornada de la Lliga Catalana - Club Natació Olot

Tennis

Cap de setmana de tennis amb el màster provincial de la Copa Catalunya a Olot i una nova jornada de la Lliga Catalana

Aquest passat cap de setmana es va celebrar al Club Tennis Olot el màster provincial de la Copa Catalunya que es disputa durant aquest 2019. El Club Natació Olot hi va participar amb quatre esportistes classificats: Aniol Figueras (benjamí masculí), Ignasi Ahumada (júnior masculí), Malak Abarkane (cadet femení) i Ivet Prat (infantil femení). Dissabte va ser el torn dels esportistes masculins, amb derrotes dels jugadors del Club en primera ronda. El cap de setmana vinent serà el torn de les atletes femenines.

Per altra banda, també es va jugar una nova jornada de la Lliga Catalana de tennis amb uns bons resultats pels diferents equips del Club. El cadet A femení va empatar davant un rival contundent com és el Club Tennis Salt. L’equip absolut femení va aconseguir una victòria davant del Club Tennis Girona, i l’aleví B també va emportar-se el resultat davant del Club Tennis Alt-Empordà. Tot i això, no van aconseguir la victòria el cadet B femení, ja que va caure derrotat davant el Club Tennis Olot, i el cadet masculí que va perdre contra el Club Tennis Girona B.