Queralt Molina i Roger Prat queden finalistes de la Copa Catalunya a Girona - Club Natació Olot

Tennis

Queralt Molina i Roger Prat queden finalistes de la Copa Catalunya a Girona

El passat diumenge va tenir lloc la final de la Copa Catalunya de tennis a Girona. El Club Natació Olot hi va tenir representació gràcies als tennistes Queralt Molina i Roger Prat. Molina va jugar la final de la categoria cadet femenina contra Martina Sanchís, que no va poder aconseguir guanyar, i va perdre per 6/0 i 7/5. Prat va disputar la final en la categoria alevina contra Álvaro Becerra i tampoc va poder aconseguir superar al seu rival, perdent per 6/3 i 6/2.

Per altra banda, Prat va viatjar aquest passat mes de febrer a Sevilla, acompanyat per una expedició d’esportistes del Club Tennis Vic, per participar en el Torneig Rafa Nadal, que es va celebrar a la capital andalusa, on també va caure derrotat.