El Club Natació Olot es proclama campió en diferents categories de la Copa Catalunya de tennis celebrada a Figueres - Club Natació Olot

Tennis

Aquesta setmana, amb l’etapa de represa iniciada, es va tornar a jugar la Copa Catalunya a Figueres, suspesa des del passat 12 de març amb l’inici de l’estat d’alarma per causa de la crisi sanitària de la COVID-19. El campionat es va reprendre als quarts de final i l’aturada va anar molt bé als tennistes del Club Natació Olot, ja que 4 d’aquests van passar a la final de les seves respectives categories. Uns grans resultats que després de tant de temps entrenant, primer des de casa i després al Club, és molt gratificant pels esportistes.

Roger Prat es va proclamar campió del campionat aleví masculí derrotant a Álvaro Becerra, jugador del Club Tennis Girona, per 6/4 i 6/1, en la categoria 1.

Joan Martín va guanyar el campionat infantil masculí per un contundent 6/2 i 6/0 a la final, contra el jugador Pol Sastre, en la categoria 2.

Malak Abarkane va proclamar-se campiona de la categoria cadet femenina amb la seva victòria davant Maria Wang, jugadora del Club Tennis Salt, per 6/4 i 6/1.

Finalment, en la categoria infantil 3, Jan Artola va fer un gran campionat tot i que no va posar aconseguir la victòria a la final. Va perdre per 6/4 i 6/0 contra el jugador Andrei Pimentel. Una gran tornada a la competició després del confinament i de tantes setmanes sense competir pels jugadors i jugadores de tennis del Club Natació Olot.