Lido Bacó, Anna Guàrdia, Nil Urbano i Júlia Faura són els campions del Circuit Juvenil d’Estiu de tennis en categories benjamina i alevina - Club Natació Olot

Tennis

La setmana del 17 al 21 de juliol va tenir lloc una nova edició del Circuit Juvenil d’Estiu de tennis del Club Natació Olot. El torneig és un clàssic de l’estiu a les pistes del Club i, com és habitual, es van repartir les diverses categories amb el CT Olot, tenint lloc les proves de les categories benjamines i alevines al CN Olot.

El torneig es va desenvolupar amb plena normalitat al llarg de la setmana, acollint les finals de cada categoria i la final de les consolacions el divendres 21 de juliol. Joan Martín, vicepresident 3r de manteniment del CN Olot va fer entrega dels trofeus als guanyadors i finalistes del torneig. Enhorabona a tots ells i elles, i també a tots els participants del torneig. Ens veiem ben aviat una altra vegada a les pistes, us esperem!

CIRCUIT JUVENIL D'ESTIU DE TENNIS (Olot)