Cap de setmana intents per la secció de tennis i les seves categories - Club Natació Olot

Tennis

Cap de setmana intents per la secció de tennis i les seves categories

Els equips absoluts del Club Natació Olot van jugar aquest cap de setmana a les instal·lacions del club a Olot. Dissabte va ser el torn dels tennistes masculins, que jugaven contra un jove Club Tennis La Bisbal. Més tard va ser el torn dels individuals, bastant competits, en què el CN Olot va caure derrotat per 4 victòries a 1. La sort va ser diferent per la categoria femenina, en què les noies van jugar diumenge contra el Club Tennis Banyoles, guanyant per 3 victòries a 1.

L’activitat no va decaure, i també va comptar amb la participació dels equips juvenils a la Lliga Catalana. Dissabte van començar les tennistes de la categoria infantil femenina, que es van veure les cares amb el Club Tennis Olot amb derrota de 4 victòries a 0. També va competir l’equip infantil masculí B del Club, que es va enfrontar contra el Club Tennis Sant Gregori, amb derrota per 2 victòries a 3, tot i la igualtat entre els dos equips. Finalment, l’últim equip a competir va ser el júnior masculí, que va jugar fora de casa a les pistes del Club Tennis Torremirona i que va caure derrotat per 4 victòries a 1.

En l'àmbit individual, la jugadora del Club Natació Olot, Ivet Prat, no va poder passar a la final del campionat provincial, en la categoria infantil femenina. El partit es va celebrar a les pistes del Club Tennis Blanes i Prat, tot i tenir dominat la gran majoria del matx, no va poder tancar-lo a favor seu amb una derrota de 0-6 6-2 i 10-6. Amb Prat s'acaba la participació dels jugadors del Club Natació Olot als campionats provincials i tocarà mirar de cara a l'any vinent.