Els jugadors de tennis del Club Natació Olot participen als campionats provincials juvenils - Club Natació Olot

Tennis

Els jugadors de tennis del Club Natació Olot participen als campionats provincials juvenils

Aquest passat cap de setmana es va donar el tret d’inici dels campionats provincials juvenils de tennis en totes les seves categories.

Els benjamins, els més petits,  jugaven a les pistes del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) a Girona. El Club Natació Olot  comptava amb la participació de l’Aniol Figueras i de l’Aniol Llumà. Tant l`un com l`altre van començar la competició amb victòria pel seu equip. Els següents a participar van ser els Alevins,  que jugaven a les pistes del Club Tennis d’Aro. En aquesta competició es va comptar amb participació d’en Jan Artola, que no va poder passar del seu primer partit, i en Roger Prat, que al ser cap de sèrie del campionat comença la seva participació en el campionat la pròxima setmana. Per part dels infantils es va comptar amb la participació d’en Joan Martin i en Claudi Figueras, que dissabte van caure ambos durant la primera ronda a les pistes del Club Tennis Blanes.

Els cadets començaran el pròxim cap de setmana jugant a les pistes del Club Tennis Pipers, i es comptarà amb la participació de la Malak Abarkane,  la Ivet Prat i la Queralt Molina.

Equip gironí als campionats provincials