Els tennistes del Club Natació Olot comencen la seva participació en els campionats provincials - Club Natació Olot

Tennis

Els tennistes del Club Natació Olot comencen la seva participació en els campionats provincials

Aquest passat cap de setmana han començat els campionats provincials en diverses categories i nivells. En la categoria infantil masculina el primer de jugar va ser en Joan Martín, que va competir contra el jugador del Club Tennis Blanes, Ian Zurita. Tot i buscar la victòria, Martín no va poder després més que igualat i llarg partit, caient derrotat per 4-6, 6-1 i 10-7.

En la categoria cadet masculina va debutar com a nou jugador del CN Olot, en Pol Vallejo. La seva estrena no va poder tenyir-se de victòria, ja que no va poder passar de la primera ronda i va caure derrotat per 6-2 i 6-2 davant de Joan Melero. En la categoria cadet femenina les jugadores Malak Abarkane i Ivet Prat van debutar amb unes còmodes victòries contra els seus rivals. Abarkane va aconseguir guanyar a Jana Genís per un clar 6-0 i 6-1 i Prat va superar a la jugadora Ariadna Va Bobyleva per 6-2 i 6-2.

Per altra banda, en la categoria alevina masculina també va debutar amb victòria Roger Prat, el cap de sèrie número 3 del campionat,  aconseguir superar amb bastant contundència el seu rival per 6-0 i 6-0.

 

 

5 d'octubre de 2020