Roger Prat campió del campionat de Nadal del Club Tennis Belulla de Granollers - Club Natació Olot

Tennis

Roger Prat campió del campionat de Nadal del Club Tennis Belulla de Granollers

Durant les festes de Nadal, l’activitat esportiva de la secció de tennis ha continuat al Club. El grup de competició de tennis ha participat en diferents campionats. Aniol Llumà va ser campió de la consolidació dels quadres de la categoria benjamina masculina del campionat juvenil de Nadal del Club Tennis Torelló.

Per altra banda, Joan Martín i Jan Artola van participar de la fase prèvia del Rafa Nadal Tour del Real Club Tennis Barcelona, on van perdre durant la primera ronda, respectivament. Destaquem però, Roger Prat que va aconseguir arribar a la fase final, però que també va caure eliminat durant la primera ronda.

Tanquem l’activitat esportiva de les festes de Nadal amb el campionat celebrat a Granollers, a casa del Club Tennis Belulla. Roger Prat es va proclamar campió en la categoria alevina masculina contra Jan García, per 6-3 i 6-3. En la categoria infantil femenina, IIvat Prat no va poder guanyar la final del campionat, que va perdre per 3-6 i 6-7, contra la jugadora Carla Ferrer-Salat. Finalment, Malak Abarkane tampoc va poder contra la mateixa Ferrer-Salat, i va perdre per 3-6 i 4-6 en la final de la categoria cadet femenina.